neljapäev, 21. august 2008

Cherish

Sattusin kunagi mingilt Eesti telekanalilt Cherish (2002) poole pealt vaatama. Terve see aeg huvitas, et kes küll see näitlejanna on. Aastaid hiljem võin peast öelda, et tema nimi on Robin Tunney ja viimati võis teda näha nt. Prison Break kahes hooajas. Tahtsin siis seda filmi algusest lõpuni näha.

Zoe (Robin Tunney) pannakse pärast politseiniku allaajamist koduaresti koos selle elektroonilise seadmega, mis ei luba tal uksest välja astuda. Sama nagu Disturbia's. Tegelikult oli õnnetuses süüdi naist jälitanud pervert ja Zoe peab hakkama oma süütust tõestama. Teda hakkab abistama kriminaalhooldaja Daly (Tim Blake Nelson), kes käib regulaarselt seda jalaseadet kontrollimas. Kuna mõlemad on üksikud, siis tekib nende vahel ka kerge romanss.

Zoe igapäevategemised seal üksikus korteris oligi parim osa. Ja alati oli huvitav, kui Daly teda külastas. Tim Blake Nelson (Fido) teeb väga hea rolli armunud ametnikuna. Ainult see tüdruku jälitaja liin jäi väga pinnapealseks. Stalker tegelaskuju oli lihtsalt pointless ja asi polnud ka vist näitlejas. Ühe kiire flashbacki teel anti teada, et nad olid kunagi samas koolis käinud ja tüüp oli teda alates sellest ajast jälitanud. Ühendajaks oli see, et neile mõlemale meeldis pop muusika, mida filmis ka palju mängiti.

Et natukene ligadi-logadi tehtud. Trivia järgi oli filmi planeeritud ka masturbeerimise stseen, aga Tunney isa oli ideele vastu! What a waste...
6/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar