esmaspäev, 25. august 2008

Postal

Postal (2007) siis. Mängudest legendaarselt halbu filme tegev meistrimees Uwe Boll oli ainus julge (loe: loll), kes lasi filmi USA's välja samal nädalavahetusel kui Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Saan käe südamele panna ja tunnistada, et pole varem ühtegi Boll'i junni vaadanud. Postal iseenesest väga halb polnudki...

Olen natukene mänginud Postal², et märkasin sarnasusi filmi ja mängu vahel. Eriti just alguses, kui Postal Dude oli oma treileris ja hiljem nt. kassi summutina kasutades... Muu "plot" oli võõras. Avastseen kahe lennuki piloodiga oli päris hea, kus terroristid hakkasid kahtlema, kui palju süütuid neid ikka taevas täpselt ootab. Uskumatu, aga tõsi: filmis on naljakaid kohti. Samas on palju mõttetuid stseene ja film oli ülemäära pikk.

Mõni aeg tagasi tegi Uwe Boll sõnavõtte Hollywood'i ja Michael Bay suunas aka Bay Vs. Boll. Sakslane mängib ka ennast filmis öeldes nt. et vihkab arvutimänge ja filmide rahastamiseks vajaminevat pappi saab natside kullast... Kuna tüüp polnud mulle varem ette jäänud, siis ei andnud talle ei vastu ega poolthäält selles kuulsas Stop Uwe Boll kampaanias. Uudishimu pidi kunagi järele andma ning ei saagi öelda, et väga kahetseks Postal'i nägemist. Rohkem aga ei taha.
3/10

2 kommentaari:

  1. Sa Tropic Thunder'ist ei kirjutagi?? Nägin sind esilinastusel.

    VastaKustuta
  2. Mul on üle 10 filmi kirjutamata. :(

    VastaKustuta