pühapäev, 3. aprill 2011

Kuula: Foo Fighters - Wasting Light


Wasting Light jõuab müügilettidele 12. aprillil, kuid Foo Fighters riputas juba terve albumi SoundCloud'i, mis esimese kuulamise põhjal aasta parimate hulka kahjuks ei mahu. Pettusin tegelikult juba nende eelmises üllitises, hakkavad väsima ja ennast kordama. Muidu esimene singel Rope meeldis juba varem, samas kui nt. White Limo albumilt väljajätmise üle poleks üldse kurvastanud. Igaühele oma.

Tundub, et FF saabki kõige paremini hakkama just ballaadilike lugudega nagu nt. I Should Have Known ja Walk. Õigemini siis FF'le omaselt algavad lood rahulikult ja kerivad järjest tuure juurde. Igatahes see on mu väga toores arvamus ainult ühe kuulamise põhjal.

Soovitaksin siinkohal FF trummari Taylor Hawkins'i eelmise aasta soolokat Red Light Fever, kus paaris loos tegid kaasa Queen'i liikmed Brian May ja Roger Taylor. Lisaks, kui oled juhtumisi viimased 2 aastat kivi all elanud ega pole kuulnud supergrupist Them Crooked Vultures (Grohl, Homme, Paul Jones), siis on sul magus komm lutsutada.





Registreerisin end ka HeliPilves ära, sest olen sinna viimasel ajal palju sattunud. Panin igaks petteks blogi paremasse veergu lingi, kui keegi soovib oma loomingut jagada.

1 kommentaar: