esmaspäev, 31. august 2009

Kirjutamata filmid 2008


Esimesed võlad hakkasidki kogunema u. aasta tagasi samal ajal ja korra isegi avaldasin selle nimekirja. Tahan nüüd lõplikult eelmisele aastale joone alla tõmmata, et saaks kasvõi aasta parimatest kunagi kirjutada, kusjuures 2008. a. filme siin väga palju polegi (häid vähemalt). Jätsin siit välja kõik PÖFFil vaadatud filmid, mida mainisin juba novembri ja detsembri kino kokkuvõtetes.



Aastate järjestuses:



2009 kaheksa kuuga on see list kahjuks suurenenud vähemalt 3 korda... Uudist veel niipalju, et müüsin just oma dollaritriloogia maha. Kui kunagi raha jälle tekib, siis hangin selle blu-ray.

9 kommentaari:

  1. Aga kuhu siis sõber jäi kes pidi aitama kirjutada ?

    VastaKustuta
  2. Jolt sai just paar päeva tagasi oma lõputöö esitatud ja nüüd peaks tal rohkem aega tekkima...

    VastaKustuta
  3. Filmikunst like hell. Ma õppisin kütet ja ventilatsiooni. Nii et ainsad süvateadmised, mida ma filmiarvutustele lisada suudan, on seotud lekkivate radiaatorite lappimise ja venttorudes ronimise võimalikkusega. Mina loodaks tolle osa filmijutust siiski eraldi hoida, kuna ise ei vaimustu inimestest, kes kogu maailma vaid läbi töise perspektiivi näevad.

    Minu panus viibib jätkuva vaba aja puudumise tõttu.

    VastaKustuta
  4. Selline kinnine mõtlemine ainult pärsib head filmiblogikirjandust. Ma loodan, et sa varsti asja enda jaoks uuesti läbi mõtled ja varsti saame kõik mõnuga lugeda filmides "Matrix" ja "Mission: Impossible" nähtavate ventilatsioonisüsteemide võrdlevat analüüsi.

    VastaKustuta
  5. Või seda, kuidas erineb küttekollete kujutamine näiteks Hollywoodi 90-ndate filmides 80-ndate filmidest.

    VastaKustuta
  6. Huvitav.
    Mul vajus World's Greatest Dad hinne vaatamise käigus kaheksalt 6/7 peale ja He Was a Quiet Man oli väga meeltmööda - 9/10.

    VastaKustuta
  7. World's Greatest Dad mul 7 palli, aga see on juba septembri teema.

    VastaKustuta