laupäev, 2. juuli 2011

Muusikaküsitlus: Forza

Aega läks ja asja sai, pidin vaid u. 5x meelde tuletama. Forza, Citizen Forza blogi on taas väljasuremise äärel, kuid nimi elab edasi ja filmiblogijad räägivad Matt Dillon'i teisikust siiani legende. "Hindamatud" hinded ja pidev Estonglishi kasutamine on vaid mõned näited, millega Forza on end ajalukku kirjutanud. Mul oli au temaga mõnda aega isegi ühises blogis tegutseda, mis nüüd samuti tolmu kogub. Ja nagu sellest kõigest veel vähe oleks, on ta oma 9000+ postitusega Filmiveebi kroonimata kuningas. Nüüd aga eemaldub kiivalt hoitud saladuseloor ja saate lugeda, mida Kodanik Forza kuulab.




01. Mida hetkel kuulad või äsja kuulasid?

Viimasena mängis mobiilist The Ramones'i "Spider-Man". Pole küll eriline punk-rocki fänn, aga The Ramones on küll tegija punt.


02. Sinu esimene ja praegune lemmikbänd/artist

Hmm, esimene lemmikartist oli vast Robbie Williams 6. klassis. Enne seda ei kuulanud üldse muusikat vist. Robbie on kusjuures ka praegu üks vähestest popmuusika tegijatest, kes mulle istub. Praegune lemmik on juba mitu aastat Pink Floyd. Sellel bändil on lihtsalt kõik lemmiku kvaliteedid olemas.




03. Lemmikbänd/artist(id) Eestist

Oeh, ilmselt ei olegi, kuna ei kuula süvitsi küll ühtegi eesti bändi. Eks see kitsarinnaline ole, aga ei ole kas viitsinud otsida või siis lihtsalt pole kuulnud veel midagi, mis meeldiks nii palju, et neid jälgima hakata. Usun, et midagi leiaks küll, kui piisavalt otsida viitsiks. Ärge risti lööge, palun.


04. Hiljutine avastus (album või lugu)

Bob Dylani "Brownsville Girl" muutus järsult täitsa vastupandamatuks. Olin muidugi varem ka kuulnud seda, aga avastasin end seda 6-7 korda järjest uuesti kuulamast üle-eile.


05. Kui palju kuulad keskmiselt muusikat päevas/nädalas? (nt. Last.fm konto põhjal)

Last.fm'is mul kahjuks konto puudub, kuid see protsent, mis mul päevas muusika kuulamise peale kulub on kindlasti suhteline. Mõnikord muud ei teegi, kuid enamasti olen hakanud vähem kuulama, kuna suvel eriti aega ei ole. Pealegi on mul arvuti vägagi otsakorral juba, kiirusest rääkimata. Kui ma midagi peaks ütlema, siis kuskil tund aega päevas ehk.




06. Mis albumi viimati ostsid? Kui suur on su plaadiriiul?

Viimati ostsin plaadi "Lynyrd Skynyrd: Gold". Oli Apollos täitsa odav ja mõtlesin, et võtan ära. 7.99 euri ja 2 plaati ei olnud üldse halb tehing. Plaadiriiul on kahjuks väga väike. Vist mingi 10-12 plaati ongi. Sama palju, kui Sopranol filme oleks hea paralleel, aga ta vist on viimasel ajal juurde ostnud/filmipood.ee'lt saanud. Enne panin rohkem rõhku DVD'de ostmisele, kuid nüüd on seegi hobi unarusse vajunud. Raha kaob lihtsalt muude asjade peale.


07. Oodatuim album sellest aastast või üleüldse

Ei tea küll hetkel midagi, mida ootaks. Ilmselt olen olnud liiga laisk, et ennast kursis hoida asjadega või siis lasen enne paar aastat mööda ja alles siis avastan, et midagi on ilmunud. Tüüpiline mina. Mind ei leiaks ilmselt muusikalettide äärest ilmumispäeva hommikul müüjat tülitamast.


08. Bänd või lugu, mis kellelegi teisele ei meeldi

Ei teagi, et oleks artisti, kes mulle meeldib ja teistele mitte. Sama ka lugudega.


09. Mis on su lemmikinstrument ning kas mängid ise mingit pilli või tahaksid õppida?

Lemmikinstrumendi puhul on viik klaveri ja kitarri vahel ning kindlasti oleks huvi neid mõlemaid õppima hakata. Millal, seda ei oska küll öelda.




10. Mis oli su viimane kontsert ning seni meeldejäävaim kontsert? Kelle kontsertile tahaksid tingimata minna?

Viimane kontsert oligi vist Moby 2009. Meeldejääv oli ta kindlasti, kuid kõige meeldejäävam oli ilmselt Rammstein 2004. aastal Saku Suurhallis. Need kutid oskavad ikka korraliku püroetendust teha. Kui kedagi, keda oma silmaga näha tahaksin, valida, langekski valik Floydi peale ilmselt. Suur soov oleks näha ka The Rolling Stones'i või siis The Doorsi (Manzarek, Krieger; võiksid Densmore'i ka uuesti punti võtta).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar