teisipäev, 2. veebruar 2010

The Smashing Pumpkins jagab tasuta lugusid



Leidsin äsja, et The Smashing Pumpkins jagab oma tulevaselt albumilt Teargarden by Kaleidyscope kahte lugu. "A Song for a Son" ilmus 8. detsembril ja "Widow Wake My Mind" 18. jaanuaril. Esimene on eepiline rock ballaad ja teine haarab kaasa kohe esimestest riffidest. Albumil tuleb 44 lugu ja neid hakatakse ükshaaval väljastama 2-4 nädalaste vahedega. Ootan huviga järgmisi.

Corgan has described Teargarden by Kaleidyscope as "a new kind of album, an album you can hear as it's being made."

14 kommentaari:

  1. Abiks link, aitäh. Lood ise tuletavad paraku meelde, et et selle bändi hiilgeajad on ammu möödas. Ja 44 lugu - no mida. Ohjeldamatu grafomaania on varemgi Corgani probleem olnud.

    Btw - kas teadsid, et Corgan oli Courtney Love'i boifrend vahetult enne Kurt Cobaini. Võibolla see on üldtuntud fakt, aga ma ise sain alles hiljuti Cobaini biograafiast "Heavier than Heaven" teada. We're a happy family :)

    VastaKustuta
  2. Vist ei teadnud... ma pole just kõige suurem Pumpkins fänn ka. Suurem huvi bändi vastu tekkis pärast Zeitgeist (2007) kuulamist ja siis kuulasin vanemaid albumeid. Watchmen'i treileris oli neil ülihea lugu, mis oli algselt Batman & Robin filmi soundtrackil. :)
    Aga mulle lood meeldivad, olen mõlemat juba 5-6 korda käianud.

    VastaKustuta
  3. Uued lood on okei, aga Smashingute parimad albumid jäävad 90ndate esimesse poolde: "Siamese Dream" (1993) ja "Mellon Collie and The Infinite Sadness" (1995). Tasub kindlasti tutvust teha. Paar lugu neilt plaatidelt: "Today", "Disarm", "Bullet With Butterfly Wings".

    VastaKustuta
  4. Tänud linkide eest, kuid albumid kenasti olemas ja vahetevahel ikka kuulan. :)

    VastaKustuta
  5. Aa, sry, lihtsalt nii ägedad lood on, et ma kohe kuidagi ei saanud promomata jätta :)

    VastaKustuta
  6. Viimasest loost on mul isegi muusikavideo olemas... "Tonight, Tonight" ka. Toakaaslase arvutist sain kunagi, siis kui veel sinutuub polnud nii populaarne. :)

    VastaKustuta
  7. Kuule, ma tean juba mitut kohta, kust saab tasuta Smashing Pumpkinsi lugusid ja teiste esitajate omasid ka.

    VastaKustuta
  8. Oled naljatilk, oled. OK, Kõrvitsad jagavad UHIUUSI lugusid.

    VastaKustuta
  9. No ma olen kindel, et neid UHIUUSI lugusid saab sealt ka õigepea. :D

    VastaKustuta
  10. Ehoi, kuule, Soprano, ma olen siin juba mõnda aega pead murdnud, kuidas sulle su Avatari plakat lõpuks kätte saata, ja eks ma ta sulle kuidagi välja ka mõtlen, aga kõigepealt on mul su postiaadressi vist hoopis tarvis. Või seda infot, et kus paganas kohas sa oled see nädalavahetus ja kas mul on kuidagi võimalik kuskil sinuga kokku põrgata ja sulle see tavapostitamiseks suts keerukamaks osutuv jõulukink ära anda.

    VastaKustuta
  11. Et kui õigesti oma kaardid välja mängid, siis saad jõulukingi sõbrapäevaks kätte ja ma võin peale kirjutada, et filmiblogi jõulu ja valentini kombopakk. Mitte, et tal oleks mingi mitu asja sees ja selles mõttes kombo, aga selles mõttes, et ta on NII jõulud kui valentinipäev.

    Ma võin muidugi jaanipäevani ka lasta, siis saad hilinemise tasuks veel ühe pulgakommi lisaks või võib-olla karumsi (ühe neist väikestest 2-ja-pudi peale karumsitest)

    VastaKustuta
  12. Kui mu matemaatika alt ei vea, siis 44 lugu saavad max. valmis 3,6 aastaga... Kui iga lugu väljastatakse min. kahe nädalase vahega, siis k õ i g e s t 1,8 aastaga, et alles 2011 oktoobris vms. võid seda albumit otsima hakata... Kes see tänapäeval siis enam lugusid ükshaaval "ostab". Napster ja Kazaa on NII 1999.

    Tegidki plakati ära? Ma ei tea, jäta parem endale. :)

    VastaKustuta
  13. Vot kus näpsab, et jäta plakat endale. Anna aadress, voldin vähemalt kokku ja saadan ära. Või no ehk eesti post nii krussi asja ei aja.
    Aga et Avatar on juba minevik jah? Enam ei kõlba?

    VastaKustuta
  14. Tegin ju nalja, et tahan smurfi pilti... järelikult Avatari teemadel ei tasu nalja teha. Lesson learned.
    Ära hakka raha raiskama saatmise peale. Hoia siis alles ja kui näeme kunagi (kokkutulek vol. 2?), siis võid ju kaasa võtta.

    VastaKustuta