teisipäev, 25. august 2009

Filmiblogijate esimene kokkutulek


Ei tahtnud muljetamisega viimaseks hapupiimaseks jääda, aga mis siis ikka. Viibisime 22.-23. augustil Saeveski metsaonnis Järvamaal koos Onu Kalveri, Metsavana, Xipe, Fletchu, Trashi, MNC, Juuraku, Ove, Priidu ja mitteblogija Rihoga. Mu soov näha kokkutulekul vähemalt 10 blogijat sai põhimõtteliselt täidetud.

Lõkke ümber istudes ja vorste grillides käisid läbi mitmed jututeemad alates Nirvanast kuni loomulikult kõiksuguste filmideni välja. Ühes nurgas räägiti veel nt. Sõrmuste Isanda raamatutest jne. Lõkke ümber olid veel salakavalad pudelid, mille otsa peaaegu kõik koperdasid. Seda lauamängu käisin ka korra uudistamas, aga tundus ülepea keeruline olevat. Muuhulgas sai proovitud Metsavana prille. +6 on ikka kanged.

Kes kohal ei käinud jäid ilma näiteks sellest, kuidas Fletchu Trashi pasteeris (esimesel korral minu hambapastaga). Mingi hetk viisin oma pasta igaks juhuks autosse tagasi, kust "leidsin" teki ja otsustasin ka keerata onnis kõvade laudade peale pikali, kus mõned juba norskasid. Igatahes Trashi tuldi veel korra pasteerima ja kuulsin läbi une, kuidas Fletchu muudkui korrutas "Soprano tegi! Soprano tegi!".

Hommikul räägiti, et tõmbasin teki pealt seltskonna ainsalt blogijannalt Juurakult, kes autos magas... Ma lihtsalt ei märganud, et seal keegi põõnas! Ööd on ju mustad ning Juurak oli veel üleni mustas riietuses kah... Muuseas me käisime öösel J-ga koos põiel ja näitasin metsa vahel tõelise härrasmehena oma moblaga valgust, mida tema sõnul vaja polnudki...

Hommikul püüti kõigile Trainspotting ja Slumdog Millionaire filme ära sokutada. Lõpuks võttis need omale Riho, kes oli vist ka neid juba näinud. Tagasiteel märkasin, et olin oma valge peaga võinoa Tartlaste kätte unustanud, millega kõvemad mehed Turisti einet sisse sõid. Toote siis järgmisel kokkutulekul ära eks.

P.S. Olen meelitatud, et Metsavana jonnakas auto ristiti Sopranoks! Veel korra aplaus Eesti Filmiblogijate Keskliidu I Iga-aastase Kokkutuleku Korralduskomitee liige ja kaardilugeja Onu Kalverile! Äkki järgmine kord ilmutab end ka Matt Dillon...

12 khm 11 vihast filmiblogijat
(Riho pole tegelikult blogija ja
Juurak on siin pildil veidi mehe näoga)

Juurak ja seitse filmiblogijat (mõned magavad veel)

7 kommentaari:

  1. hõmm-hõmm-hõmm
    et siis juurakule sa näitasid mobiiltelehvoni kahkjas valguses oma matt dillon-i ikka ära jah, mingi sitase teki eest ka veel....nu vaatame-vaatame mis järgmine kord selle dilloniga juhtub ning vihjena võin öelda, et lisaks su noale võetakse ka hekikäärid igaksjuhuks kaasa....

    VastaKustuta
  2. Et Ove vaevaliselt välja otsitud kõige lihtsam mäng ajas ikka keerukusest pea ringi käima? :) No seda minagi. Õnneks ta viitsis mõnega meist piisavalt kannatlik olla kuni me sellest oma ühe kaardi laual ringi tõstmisest aru hakkasime saama.

    Nüüd ma mõtlen, et ta oleks ikka Arkhami või midagi võinud kaasa võtta. :D

    VastaKustuta
  3. IRW
    Mina pole ühtegi MattTillonit näind. Ja sina siis olidki see kurinahk jah. Mina veel mõtlesin, et mis värk on, magan autos, pea all Ove kamps, aga ei tekki, ei radikat...

    Ja su "valge võinuga" on miskipärast minu juures. Pesin isegi ära. Eks siis sätin riiulile aukohale, Mannu kokkukleebitud tankide ja kõivõimsa duo (Koidula-Kreutzwald) vahele.

    VastaKustuta
  4. Ma arvan ,et mina ja Fletsu oleme ka vähemalt aplausi ära teeninud selle tubli kauplemistöö eest mille sinu kohale kangutamiseks ära tegime!

    VastaKustuta
  5. Muide Juurak, miks sa onni "voodi" peale magama ei tulnud? Seal oli ruumi ja üpris soe ka. Oleksin tekki jaganud...

    VastaKustuta
  6. Hmm.
    Võtsid mu praegu pisut sõnatuks.
    Eks ma järgmisel korral vaatan seda raadikate asja.

    Ja ma kujutan ette, et varsti ilutseb siin MNC kommentaar stiilis "get a room or smth"

    VastaKustuta