reede, 26. november 2010

Sound of Noise

PÖFFi vitamiinilaksu programmis olev Sound of Noise (2010) on täispikk versioon lühifilmist Music for One Apartment and Six Drummers. Need, kes on seda vahvat video YouTube'st näinud, peaksid olema otsekohe müüdud.

Korteri asemel võetakse nüüd ette terve linn, kus mängitakse 4 pala ebatavaliste objektidega. Need "kontserdid" on kavandatud läbimõeldult nagu pangaröövid, kusjuures ühel hetkel tõmbavadki 6 trummarit mütsid näo ette ning astuvad panka... Loomulikult ei jää kamba tegevus märkamata ning neid uurib kohalik politseiinspektor Amadeus, kes on ühtlasi filmi peategelane.

Linalugu algab väga energiliselt ja esimeses pooles saab tublisti naerda. Kahjuks võetakse viimases kolmandikus tuure maha ja minnakse rohkem tõsisemaks. Peale selle olid kaks esimest lugu ka järgnevatest leidlikumad ja humoorikamad, eriti "Doctor Doctor Gimme Gas (In My Ass)".

Sellegipoolest väärib film kindlasti vaatamist. Niisiis tehke endale heategu ja krahmake pilet Müramuusika mõnele järgnevale seansile, te ei kahetse. Hea tuju on garanteeritud.

Järgmised seansid:
  • 29.11 kell 17:30 - Solaris Saku saal, Tallinn
  • 03.12 kell 20:00 - Cinamon 3, Tartu
  • 03.12 kell 20:00 - Cinamon 4, Tartu


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar