reede, 31. oktoober 2008

Don't Vote


Teate mis videos öeldakse enim sõna "vote" per minute? Arvan, et neis kahes klipis. Hollywood'i tuntumad näod nagu nt. Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Harrison Ford, Will Smith, Steven Spielberg jpt. ütlevad video alguses "don't vote", kuid siis pööratakse asi õigeks. Ameeriklastele peab ju kõik puust ja punaseks ette tegema.

Esimese video varastab Sarah Silverman nt. repliigiga: "You can literally register to vote while you're pooping if you have a laptop..." ja ükshetk eemaldab oma rinnahoidja. Esimeses klipis olid ka Jonah Hill (Superbad) sõnavõtud päris head.

Värskelt ilmunud teise video varastab muuhulgas Borat selliste repliikidega: "Do not vote... NOT". 4. november on neil vist see kõige tähtsam päev, et tõehetk on päris lähedal.


Infoks niipalju, et Natalie annab oma panuse 0:33 ja 1:52 ;)



Natalie @ 4:17

5 kommentaari:

  1. Väga hea teostus :) Sarah Silverman ajas südame pahaks, aga elame üle.

    VastaKustuta
  2. Meitel võiks ka valimiste aeg selliseid reklaame teha. Päris pull oleks, kui nt. Mart Juur, Peeter Oja, Vaiko Eplik, Aarne Üksküla jpt. ütleksid ärge minge valima. Läheks kohe rõõmuga :)

    VastaKustuta
  3. bääh... vaatasin ise ka esimest klippi mõned nädalad tagasi. Oleks siis tegelikult ka "ärge minge valima" reklaami teinud, kuid nad ajavad ikka sama jura, et peaks valima minema, mistõttu on jura.

    VastaKustuta
  4. Youtube'ist vist nägin ka midagi...Isegi kui RHCP valimist reklaamiks... Palju toredaid näitlejaid näha on tore mudugi.

    VastaKustuta