laupäev, 12. märts 2011

Muusikast ja Muusikast?


Keegi anonüümne küsis üleeelmises postituses, kas pühendun nüüd muusikast kirjutamisele. Paistab küll nii. Muusika on mul olnud püsivalt ainus valdkond, mida soovin teistega jagada. Näiteks teadmata ajaks puhkusele läinud kaasautori Jolt'ga räägime vähemalt 50% juhtudel ainult muusikast, jagame soovitusi jne.

Mul puudub juba mõnda aega igasugune tahtmine kirjutada filmidest nii nagu varem. Kirjutasin vist ennast tühjaks ja piir tuli ette. Samas, nagu teate, mulle meeldib teha kuu kokkuvõtteid, et ikkagi mingil moel teada anda, mille peale oma aega kulutan. Ning ei, süüdlaseks pole Twitter või mõni muu "mõttetus", sest ka mujal räägin harva äsja vaadatud filmidest, kuigi Filmiveebis olen isegi viimasel ajal mõnest elamusest rääkinud. PÖFF oli nt. veel üks erand, kui säutsusin rõõmuga igast filmist, et äkki keegi võtab soovitusi või hoiatusi kuulda.

Lisaks, kuna filmiblogisid on nüüd NII palju, siis ma ei näe enam mingit mõtet teistega konkureerida. Asjalikke ja aktiivseid muusikablogisid on palju vähem. P.S. Siinkohal väike reklaam blogile Läbi närimata on raske seedida. Ta on üks blogija, kes võtab mu filmisoovitusi tihti kuulda ja loen alati huviga, mida ta neist arvab.

Blogide üheks miinuseks ongi see teadmatus, kas keegi võtab su soovitusi kuulda või oled lihtsalt kellelegi meelepärase postituse teinud. Miks pole Blogger's Like nuppe? Võite mind parandada, kuid ma leidsin ainult FB Share nupud jms. aga mitte tavalisi Like nuppe. WordPress's saab neid kasutada ja Tumblr'st pole mõtet rääkidagi, sest selle populaarsus seisnebki jagamisel ja Like'misel... Blogide puhul on ju ikka tagasiside väga oluline, kuid kahjuks tehakse mu blogis harva kommentaare, mida ma ei saa tegelikult ette heita, sest blogin ka harva.

Jõuangi nüüd küsimuseni, kui paljud oleksid huvitatud, kui jätkaksin muusikast kirjutamisega nagu olen seda paar kuud teinud? Andke palun kommentaarides teada. Mõtlesin seda alguses poll'na teha, kuid praegune testküsimus näitab, et see pole võib-olla parim variant...

N.B. Ma ei luba, et hakkan rohkem blogima, vaid täpselt nii, kuidas tuju tekib. Võib-olla isegi mõnest filmist, kui väga suur inspiratsioon peale tuleb?

Lõpetuseks verivärsket TV On The Radio't. Album ilmub täpselt kuu aja pärast.










6 kommentaari:

  1. Minu arust oli kusagil sätungites "Emote" ja mingi kolm varianti selle jaoks, aga praegu ei leia ma ka.

    Kahju, kui sa filmidest ei kirjuta, aga jäta siis vähemalt muss alles, ma vahel arvestan nende soovitustega ka :P

    Mis blogide paljususse puutub, siis minu meelest on see ülihea, rohkematest filmidest saab teada. Mõtle ise, kui palju jõuaks kaks blogipidajat läbi vaadata ja edasi jutustada?

    Konkureerimine on minu silmis isiklikult olematu - ma olen niivõrd teistmoodi maitsega, et pole mõtet jalgratast ja varblast võrrelda.

    Aga sina kirjuta!
    Ära otsi siin õigustusi!

    VastaKustuta
  2. Muidugi jätka muusikaga ka edaspidi.
    Nagu ise ka ütlesid, asjalikke muusikablogisid just üleliia palju pole.

    VastaKustuta
  3. Loeksin suure huviga edasi, mida sul on muusikast rääkida.

    VastaKustuta
  4. muusikajutt sobib, kuigi me maitsed ei lange just kõige rohkem kokku. loen aga sellegipoolest.

    VastaKustuta
  5. sekundeerin eelpool kirjutanutele.

    VastaKustuta
  6. 5 on juba seltskond! Pusin siis vaikselt edasi.

    VastaKustuta