reede, 22. august 2008

SherryBaby

Eelmine film Cherish ja SherryBaby (2006) on nagu kaks tilka vett. No mitte päris, aga pealkirjad on sarnased nagu ka posterid kuigipalju ning mõlemas on peategelaseks probleemide küüsis vaevlev naine. Lisaks hindan neid võrdselt.

Sherry (Maggie Gyllenhaal) vabaneb vanglast, kuhu ta sattus narkootikumide tõttu. Vend hoidis seniks tema tütart ja ema püüab tütrele taas meele järgi olla, kuid see pole lihtne. SherryBaby on draama, selles pole küsimust. Kohati oli valus vaadata, kui Sherry nt. oma isa tähelepanu püüdis võita, hüpates diivanil nagu väike laps. Enda lapsega ei saanud ta ka hästi kontakti, mis tekitas temas veel suuremat masendust.

See on ka see film, kus Maggie Gyllenhaal (Secretary) paljastab paaril korral oma rindasid. IMDb plot keywords all on sõna breasts lausa esimesena mainitud... Soovitama väga ei kipuks. Keskmine.
5/10

jap Danny Trejo aka Machete

3 kommentaari:

  1. Minu meelest oli kõige raskem seda vaadata, kuidas ei isa ega vend (ja vennanaine) isegi mitte ei üritanud Sherryl oma tütrega aidata kontakti leida. Nad manipuleerisid nii lapsega kui ka üritasid otseselt Sherryt tüdrukust eemal hoida (sünnipäevapidu), selle asemel, et rääkida, selgitada ja lahendusi otsida.

    VastaKustuta
  2. Ostsin ka hiljuti allahinnatud plaadi, alustasin isegi vaatamist aga kuna naisel tuli uni peale, jäigi pooleli ning on seda siiani. :(

    VastaKustuta
  3. Ega lõpus mingit pointi polnud ka. Tegelikult lausa pettumust valmistav lõpp.

    VastaKustuta