pühapäev, 31. august 2008

Sex Is Zero

Selle asemel, et ammu vaadatud filmidest kirjutada, vaatasin täna jälle ühe ära. See on siis verivärske arvustus. Trash kirjutas Korea noortekomöödiast Sex Is Zero (2002) teisest osast. Kuna ma polnud esimest näinud, siis valisingi esmalt selle. Kaotada polnud midagi ega õnneks kaotanudki. Positiivne elamus.

Sarnasusi on American Pie'ga, kuid Sex Is Zero lööb iga kell USA noortekomöödia nokauti. Erakordne film juba selle poolest, et vaatamisel naerad ja nutad (piltlikult) vaheldumisi. Üle võlli huumorile on lisatud ka kena annus draamat ja kogu kupatus on hästi balansis. Trash'i kommentaaridelt sain ühe naljakama koha kohta spoileri ja pean seda ka ise edastama. Kaks mehepoega vaatavad arvutist pornot ja lasevad kätel käia, siis tuleb aga Windows kurikuulus Blue Screen of Death ette. Helpdesk'st soovitatakse neil aken sulgeda ja ohmud panevad korteri akna kinni. :D


Peategelane on samasugune kergelt opakas nagu need kaks. Ta sööb näiteks rotimürki ja hüppab (või kukub) kaks korda aknast alla, mille tulemuseks oma meheuhkust vigastab. Noormees on kõrvuni armunud ühte tüdrukusse, kes käib teise kutiga. Hiljem juhtub tüdrukuga midagi traagilist ja need kohad on filmis see draama pool, kuid isegi siis hoiab film huumori lippu kergelt üleval. Lõpus olid sassiläinud võtted, kus peategelast kehastanud näitleja palju naeris. Filmis oli ta põhiliselt tõsine. Muide paljast ihu on palju ja üldse kenasid piigasid... Mõnus film.
8/10

2 kommentaari:

  1. Mõnus, et sulle meeldis. Soovitaksin veel My Little Bride´i vaadata, ka väga armas korea komöödia.

    VastaKustuta