neljapäev, 5. juuni 2008

The Dark Knight







The Dark Knight tuleb kinodesse 25. juulil ehk 7 nädala pärast. On veel omajagu oodata, kuid ehk aitab seni posterite vaatamine. Üks lahedam kui teine. Eriti meeldivad mulle kaks viimast Joker'ga. Hetkel on blogi headeris ka Jokeri pilt. Mul endal on seina peal ülevalt teine poster, kus Batman linna poole vaatab.

Mõtlen veel, kas vaatan enne ära Tim Burton'i Batman (1989), kus Jokerit kehastas Jack Nicholson. Olen seda muidugi varem näinud, aga pole suurt midagi meeles. Christopher Nolan'i Batman Begins (2005) olen näinud vist isegi 2 korda. Ma sellest ülivaimustuses polnud, aga meeldis ikkagi. Pimeduse rüütlit ootan hoopis rohkem, esmalt juba Heath Ledger'i pärast. Treileris on ta lihtsalt vapustav.

7 kommentaari:

  1. Juulis peaks ilmuma ka Batmani anime, mille story vist on mingitpidi Dark Knightiga seotud. http://www.youtube.com/watch?v=ocITLlWOySY
    http://movies.yahoo.com/movie/1809997857/video/7356000

    Mul tegelikult väga emotsioone ei tekita ei film ega anime.

    VastaKustuta
  2. Võib-olla vaatab need 6 animet enne filmi ära. Need seovad Batman Beginsi ja Dark Knight nagu omal ajal Animatrix seda Matrix järgedega tegi.

    http://www.warnervideo.com/batmangothamknight/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Batman:_Gotham_Knight

    VastaKustuta
  3. Ootan samuti väga seda filmi. Soovitan, vaata Batman (1989) ära. Seda filmi vaadates on tunne, et: "Kamoon, selliseid häid klassikuid enam ei tehta". Nostalgia tuleb peale seda vaadates...

    VastaKustuta
  4. Mulle ei meeldi Batman ei kangelase kui ka filmina, kuid olen kindel, et TDK läheb mulle 100% peale, kui seal just ei ole sama vähe actionit kui Batman Begins'is. Ja kahju, et Scarecrow' osakaal nii väikseks jäi.

    4chanis arvas üks tüüp, et Heath Ledger ei olegi tegelikult surnud ja see on TDK publicity stunt. Oleks ikka fakd app, kui Ledger tuleks mingil TDK'ga seonduval tseremoonial lina tagant välja ja hüüaks : "Why so serious!".

    VastaKustuta
  5. TDK reklaam on väga huvitav olnud, Joker saadaks nagu laiali maske ja kutsub kurjadele tegudele.
    Siin üks näide:
    http://www.movieweb.com/news/82/28282.php

    VastaKustuta
  6. Ralfi teooria on päris huvitav lol...

    VastaKustuta
  7. vaadates seda mootorratast... mnjaa, loodame et ei lähe jälle koomiksiks kätte ära. begins oli täpselt õige batman.

    VastaKustuta