teisipäev, 6. mai 2008

Nine Inch Nails - The Slip


Juba jälle uus Nine Inch Nails tasuta album. Nähtavasti Trent ja poisid millegi muuga enam üldse ei tegele. Kõigest kaks kuud tagasi ilmus neil Ghosts I-IV. Uuel albumil on 10 lugu, mis on kenasti zip'i pakitud koos pdf failiga. Egas midagi link on siin: http://theslip.nin.com/
Valida saab muide 4 erinevat tüüpi failide vahel:
high-quality MP3s (87 mb)
FLAC lossless (259 mb)
M4A apple lossless (263 mb)
high definition WAVE 24/96 (1.2 gb).

Enim meeldisid lood Discipline, Head Down, Demon Seed ja veel mõned just tempokamad palad, sest rahulikumate lugude janus võtan ette ikkagi Ghosts lood. NIN üritab sel aastal vist mingit rekordit purustada. Sellise tempo juures ei imesta, kui veel paar-kolm albumit tuleb. Mis on ju igati positiivne.

Neljapäeval lähen Eliidi Kosmoseodüsseia esitluskontsertile, kust üritan ka poest odavamat plaati krabada. Tahaksin küll enne kontserti uued hitid ära kuulata, aga nii võib isegi huvitavam tulla. Ja pealegi Rabarockil näeb ja kuuleb uuesti.

1 kommentaar:

  1. nad vist põmsti levitavadki rohkem ideid ja põhjasid (arvestades formaatide valikut) inimestele kes nende peale midagi edasi ehitaks.
    on ju metsikult kohutavalt häid remixe tulnud täiesti noname esitajatelt "year zero" ja "with teeth" albumitel olevatele lugudele.

    aga jah, eks peab tunnistama, et see plaadikompanii tiiva puudumine annab endast kindlasti promo poolelt tunda, sain tegelt ka ise sellest The Slipist alles siit teada

    VastaKustuta