pühapäev, 4. mai 2008

Filmidest ja Muusikast @ YouTube


Kes mäletab, siis 3 kuud tagasi kuulutasin oma WordPressi blogist. Mõtlesin seda nüüd veidi paremini ära kasutada. Kustutasin importitud postitused ära peale selle ühe: Filmidest ja Muusikast @ WordPress. Ja plaan oleks sinna hakata panema YouTube videosid jms, millega põhiblogi väga risustada ei taha. Olen siingi seda varem teinud ja mõned näited, mis edaspidi sinna alla võiksid käima hakata: 100 Movies, 100 Quotes, 100 Numbers, Vanishing Point ja Audioslave, CineMassacre 200, 2007 YouTube Video Awards.

Aktiivset blogimist seal ei plaani. Lihtsalt hea näpuharjutus WordPress's. Esimest posti tehes juba selgus, et youtube klippide panek käib seal teistmoodi, samuti ka tavaliste linkidega. Tegin veel mõned protseduurid, et blogi on blogtree nimekirjas ja panin siia äärde lingi. Eks tulevik näitab, mis sellest kõigest välja kujuneb. Aadress:
http://filmsmusic.wordpress.com/

2 kommentaari:

  1. Hea idee eraldi hoida. Minu arust videote lisamine blogisse surub inimesele peale, et ta peaks paarikümne sekundilise tekstilugemise asemel paari minutilist videot vaatama. Tekstid loen pea alati läbi kuid YouTube videotest blogides vaid igat kümnendat kui sedagi. Kergelt ongi kahju, et Xipe otsustas seda videoblogi teed minna kirjutamise asemel. :(

    VastaKustuta
  2. Endal sama teema, et üldiselt teiste blogide youtube klippe ei vaata, aga kõik oleneb. Et olen täiesti arvestanud, et keegi ei viitsi seda blogi jälgida. Teen rohkem enda jaoks, et saaks mõne asja südamelt ära, sest veedan youtubes päris palju aega, liiga palju isegi mõnikord.

    Filmide treilerid unustasin mainida, mida põhiliselt seal võiks kajastama hakata. Püüan huvitavaid videosid jms ka leida nagu see Rocky Jumped a Park Bench. Võib-olla ka muud möla. Stay tuned!

    VastaKustuta