teisipäev, 29. aprill 2008

V for Vendetta

Käisin uuenenud Viru Keskuse Laseringis ringi, kus ma iga kord DVD hindasid piilun. Õnneks oli ammu soovitud V for Vendetta (2005) kaheplaadiline eriväljaanne odavam kui muidu (149). Mäletan, et käisin filmi vaatamas kinos kohe, kui see meile jõudis. Praegu uuesti üle ei vaadanud, et filmist kirjutama ei hakka. Vaatasin läbi kõik lisad. Ei midagi erilist, aga informatiivne vaatamine ja omajagu aeganõudev ikka. Boonusena kaasas olevat Alan Moore graphic novelit jõudsin algusest veidi lugeda ja sirvisin lõpuni. Filmiga võrreldes lõppeb igaljuhul kuskil keskpaigas ära. 2 plaadi peal on easter egg, kuidas Natalie Portman SNL's räpib, kuid ei saanud seda tööle. Olen seda naljakat klippi varem näinud.


Watchmen (2009) ootan mingil määral. Kas Eestis on võimalik seda Alan Moore teost soetada? Võiks kordki ennast enne filmi asjaga kurssi viia. Kogu see koomiksi teema tuletas täna meelde, et peale tohututes kogustes Miki Hiirte kogumist ja lugemist, sai kunagi loetud Eestis välja antud 3 numbrit Fantoomi. rada7's selgus, et ma polegi ainus, kes seda omal ajal fännas. :)


Veel veidi möla. See avaram Lasering on täielik Meka. Viimasel ajal olen täheldanud, et paljud just vanad klassikud on välja lastud. Kubrick'u filmid on saanud näiteks eestikeelsed eriväljaanded, päris odavad pealekauba. Rääkimata siis uutemast filmidest, mida on eriti palju viimasel ajal peale tulnud. Veel mõni aeg tagasi poodides nii suurt valikut ei näinud. Poes jäi silma jõhkralt kobakas Monty Python Boxset, mis maksis üle 4000.- Panin alla pildi sellest. Nägin ka veidi väiksemat versiooni sellest, millel pole kaasas T-särki, papagoid ja vist sarja ehk ainult filmid. Ainus variant muidugi oleks see tellida. Tahaks näha, kes ta sealt ära ostab.

Lisaks panin paremale lingid CD kogu, DVD kogu ja posterid. Täiendan neid alati, kui midagi uut saan nagu praegu. Tuli hea segapudru postitus.

2 kommentaari:

  1. Watchmeni küsimus lahenes. Tänud Fletchu.
    http://www.djmsp.com/feedingtrough/reading/watchmen/

    VastaKustuta
  2. Watchman on ülikõva aga töötab vaid siis kui oled koomiksi ja superkangelaste maailmaga kursis.

    VastaKustuta