laupäev, 1. märts 2008

Alpha Dog

Vahelduseks ka värskeid filmielamusi. Eelnev Fracture oli tegelikult ka just nähtud. Täna oli üldse korralik filmipäev. Kui jõuan siis peale selle kirjutan veel kolmest filmist. Minu 3 püsilugejat rõõmustage nüüd! :P Alpha Dog (2006) review üle rõõmustab äkki ka inimene, kes kunagi otsis siit blogist seda, aga ei leidnud.

Mäletan, et kunagi filmi saades ketrasin suvalistesse kohtadesse ja muud ei näinudki kui Justin Timberlake'i. Tundus siis kahtlane film olevat ja lükkasin kõrvale. Aga ei, nii Timberlake kui ka film olid üle ootuste head. Kaasa teeb palju tuntuid näitlejaid: Bruce Willis, Sharon Stone, Emile Hirsch, Ben Foster ja kuhjaga ilusaid tüdrukuid eesotsas Dominique Swain'ga. Willis ja Stone saavad vähem ekraaniaega. Suuremalt osalt ongi film noorte näitlejate päralt. Kõige paremini neist mängis loomulikult Ben Foster. Ehtne psühhopaat! Ja nagu enne ütlesin, et isegi Timberlake oli normaalne. Black Snake Moan's meeldis ta mulle siiski palju vähem.



Film on tõsielu sündmustel põhinev, mida ma enne vaatamist ei teadnud. Teema käib inimröövi ümber. Foster jääb võlgu Hirsch'le ja viimane röövib tema noore venna, et ta ära maksaks. Mõne aja möödudes koidab meestele, et röövimisega korraldasid nad paksu pahandust ja võivad saada eluaegse. Hirsch mängis Jesse James Hollywood'i, kes oli üks FBI noorim tagaotsitav. Need sündmused ei toimunudki väga ammu u. 8 aastat tagasi. Röövitud 15-aastane poiss (Anton Yelchin) on ise väga rahulik ja talle hakkab isegi nende seltskond meeldima, sest kõik suhtuvad temasse sõbralikult. Leiab omale ühe silmarõõmu ja puha. Aga lugu võtab lõpus päris tumedad toonid. 7/10

Mis saab olla parem ühest tüdrukust?

Kaks tüdrukut!

3 kommentaari:

  1. Mis sa tõesti tahad öelda, et Timberlakest on saanud hea näitleja? Mina just sellepärast ei ole viitsinud seda filmi vaadata, et Timberlake on peaosas. Sinu postitus paneb mind igatahes filmist huvituma.

    VastaKustuta
  2. Ta pole peaosas. Kõik näitlejad on võrdselt ekraanil. Kindlasti vaata!

    VastaKustuta
  3. Timberlake suxis Edison'is ja Black Snake Moan'is, kuid põrgu päralt, Alpha Dog'is oli ta üllatavalt hea.

    VastaKustuta