esmaspäev, 1. oktoober 2007

The Kills - Keep on Your Mean Side


Panin oma viimased rahad kokku ja ostsin jällegi ühe albumi. Tellisin tegelikult laseringist, kuid seekord läks eriti kaua aega. Üle max. tarneaja (30 päeva) pole just normaalne. Vähemalt on plaat käes.

The Kills bändi teevad kahekesi Alison Mosshart ja Jamie Hince ehk VV ja Hotel. Stiiliks on omapärane Rock/Indie. Alison tavaliselt laulab (seksikas hääl ja välimus) ja Jamie mängib kitarri (lihtne, kuid väga cool toores sound), kuid laulab kaasa paljudes lugudes. Lugusid kirjutavad mõlemad. Trumme teeb neil arvuti või mingi spetsiaalne seade. Nägin kunagi ühte video, kus nad põgusalt oma muusikast rääkisid. Mõnes loos kasutavad klaverit (Ticket Man - kuulake sõnu...). Debüüt seesama Keep on Your Mean Side ilmus 2003 aastal. Järgmine album oli No Wow (2005). Mulle meeldivad kõik lood nende kahelt plaadilt ning mõni päev kuulangi ainult The Kills'i. Nende lugu Wait oli muide üllatavalt filmis Children of Men (2006). Siis olin loomulikult sillas. Väga meeleolukas lugu nagu kõik teised loodki. Paljud lood kusjuures jäävad kummitama.

http://www.myspace.com/thekills
No Wow lugu ei ole kahjuks seal plaadi versioon, vaid remix. Aga kui kuulata nt. Love Is A Deserter või Gypsy Death and You (lihtne lugu, aga väga mõjuv), siis saab hea ülevaate, mis stiiliga on tegu. Veel saab lugusid kuulata või videosid vaadata kodulehelt. The Good Ones video on näiteks lahe. Ja palun The Kills'i mitte segamini ajada veel ühe hea bändiga The Killers.

2 kommentaari:

  1. Kusjuures see plaat oli vähemalt eile reaalselt Laseringis riiulil olemas ja mujal poodides ka tihedalt silma jäänud. Imelik, et nii kaua aega läks selle tellimisega. Endal on hetkel veel ainult No Wow, koos DVD'ga (kus on peal paar muusikavideot).

    VastaKustuta
  2. Laseringist olen varemgi tellinud ja kogemus sellega, et peab kenasti kannatust varuma. Eelmine kord tellisin kolm plaati ja läks vist üle kolme nädala. Kui õigesti aru saan, siis nad tellivad plaadid kuskilt välismaa poodidest või ladudest. Isegi sel juhul, kui plaat on juba poes olemas. Netist tellides on neil mitmed head asjad soodsamad, kuid pigem eelistan kiiruse koha pealt cd24 või helitroopi.
    See on küll hea, et nad Kills'i poes ka müüvad. Fänne on juurde vaja!

    VastaKustuta