kolmapäev, 1. mai 2013

It's better to burn out than to fade away


Võtab ikka ohkama see blogi pikaldane mõõnaperiood. Jäin tegelikult juba eelmine aasta järjepidevalt kuu kokkuvõtete tegemistega hilja peale, mis kulmineerus sellega, et 2012 detsembri kokkuvõtte sain tegelikult valmis alles nüüd aprillis... Sellest (ja mitmest muust tegurist) tulenevalt otsustasin sel aastal kokkuvõtteid enam mitte teha, mis põhimõtteliselt tähendab blogi (hetkelist) lõppu, sest kokkuvõtted olidki viimasel ajal ainsad postitused blogis, kahjuks.

Tähtsaimaks teguriks lõpetamiseks on muidugi elu, mis teadupärast sööb kogu vaba aja. Esiteks ei jõua lihtsalt enam nii palju filme vaadata ega muusikat kuulata nagu vanasti, mis siis veel blogimisest rääkida. Seriaalidega olen hetkel isegi edukam kui mullu, aga see selleks.

Pakun siis hetkel välja ajutise lahenduse, milliseid kanaleid pidi saab minu vaatamistega/kuulamistega kursis olla, seda seniks, kuni tuleb uuesti tahtmine blogi mingil viisil ellu äratada.

  • Facebook - annan seal alati kiireid ülevaateid uutest filmidest, muusikast jms. Põhimõtteliselt on tegu Filmidest ja Muusikast blogi kohitsetud kujuga. Minu jaoks on Fb mugav ja kiire ja seal ma ikka vaikselt tegutsen erinevalt blogist.
  • Filmi- ja seriaalipäevik - asub Filmiveebi foorumis, mida täiendan regulaarselt. Need on tegelikult kuu kokkuvõtted ilma juurdekäiva teksti ja piltideta.

Võite mind jälgida ka veel nt. iCheckMovies ja Last.fm's, aga päevikute ja Facebook'i lehe kaudu saab kõige ülevaatlikuma pildi.

Eks näeb, mis tulevik toob. Kui tuleb väga palju protesti, et peaks ikka blogi kuidagi elus hoidma, siis kaalun seda asja... aga ei luba midagi. :)



Teemasse?